Szukaj
Menu Menu
Gamma Service    ...i wszystko lśni
Koszyk
0
Koszyk
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto

Podłogi

(25 Produktów)

Podłogi

Kuchnia, a szczególnie ta w lokalu gastronomicznym, jest miejscem szczególnie intensywnie eksploatowanym. Podłoga jest powierzchnią szczególnie obciążoną wszelkiego rodzaju zabrudzeniami organicznymi z resztek jedzenia, plam z zup i napojów, tłustymi oleistymi zanieczyszczeniami.
Dlatego ważne jest aby w gastronomii stosować preparaty z grupy chemii profesjonalnej.
Preparaty te są zazwyczaj silnie skoncentrowane, przez co ich ekonomiczność jest duża. Odpowiednio dobrane środki do sprzątania w kuchni potrafią zaoszczędzić dużo czasu i pieniędzy.

25 Produktów
h640 mycie podłóg w przemyśle spożywczym
184,92 PLN

VOIGT H640 5L

Skoncentrowany bezzapachowy preparat o bardzo dobrych właściwościach...
Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Sklep internetowy Sellingo.pl