Utrzymanie właściwego poziomu czystości i higieny w tych obszarach ma kluczowe znaczenie zarówno dla osób spożywających posiłki uprzednio przygotowane w tych miejscach jak również dla personelu tam pracującego. W kuchni jak i całym obszarze gastronomicznym szczególne znaczenie ma przestrzeganie wszelkich norm fitosanitarnych, dobór odpowiednich środków ochrony osobistej jak również używanie odpowiednich środków czyszcząco - myjących oraz dezynfekujących.
FORLUX NG 014 GRILL REMOVER 500ml
FORLUX NG 514 GRILL REMOVER 5L
FORLUX PCH 500ml
VOIGT C402 ACTION FOAM 0,6L
VOIGT VC 242R BRUDPUR SPRAY 0,6L
VOIGT H640 5L
VOIGT C445 ULTRAGREASE 1L
VOIGT C445 ULTRAGREASE 10L
FORLUX NG 501 STONE REMOVER 5L
FORLUX ZA 507 5L
FORLUX NKP 514 5L
KENOLUX GRILL 5L
Wybierz kategorie
Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera