Kuchnia, a szczególnie ta w lokalu gastronomicznym, jest miejscem szczególnie intensywnie eksploatowanym. Podłoga jest powierzchnią szczególnie obciążoną wszelkiego rodzaju zabrudzeniami organicznymi z resztek jedzenia, plam z zup i napojów, tłustymi oleistymi zanieczyszczeniami.Dlatego ważne jest aby w gastronomii stosować preparaty z grupy chemii profesjonalnej.Preparaty te są zazwyczaj silnie skoncentrowane, przez co ich ekonomiczność jest duża. Odpowiednio dobrane środki do sprzątania w kuchni potrafią zaoszczędzić dużo czasu i pieniędzy.
VOIGT H640 5L
VOIGT C445 ULTRAGREASE 1L
VOIGT C445 ULTRAGREASE 10L
VOIGT C457 ULTRACLEAN PLUS 5L
FORLUX ZGP 514 5L
FORLUX ZC 208 ORANGE 2L
FORLUX ZC 508 ORANGE 5L
KIEHL GRASSET 5L
KIEHL TORVAN-KONZENTRAT FD 1L
KIEHL TORVAN-KONZENTRAT FD 10L
KIEHL TORNADO-KONZENTRAT 1L
KIEHL TORNADO 1L
Wybierz kategorie
Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera